Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.0 г.
Білки
0.0 г.
Жири
99.8 г.
Вуглеводи
374
ккал
цукати з моркви
41 год 50 хв2
Морква відварюється у воді 2-3 хвилини, а потім вариться в цукровому сиропі в три підходи по 15-20 хвилин. Далі цукати відкидаються через друшляк і залишаються, поки не стече...
круасани з листкового тіста з варенням
60 хв12
Домашні круасани з листкового тіста можна приготувати, начинивши їх варенням. М’яка ароматна випічка нагадає смак пиріжків. Оцініть простий рецепт для вашого сімейного чаювання.
60 хв8
Сирні ватрушки з ягодами можуть стати улюбленими ласощами сім’ї: вони пишні, ароматні і надзвичайно смачні, їх можна готувати всією сім’єю і додавати в начинку будь-які
пампушки на сметані
60 хв6
Пампушки, тісто для яких готують на сметані, виходять максимально ніжними і смачними. Подавати їх можна з медом, джемом або посипавши тертим шоколадом.
20 год 30 хв10
Нарізана груша перекладається в каструлю, засипається цукром і залишається так на 3-4 години. Потім все вариться по 5 хвилин в 3-4 підходи. Далі груша відкидається на друшляк, після...
1 год 30 хв12
Тарталетки з солодкою начинкою можуть стати прекрасною альтернативою вже обридлим тортам і тістечкам. Легкі, маленькі і повітряні тарталетки так і ваблять їх спробувати.
55 хв28
Смачне і таке просте пісочне печиво з цукром дуже легко приготувати на своїй кухні, не купуючи ці ласощі в магазині. Вам не буде потрібно багато часу і сил...
60 хв6
Дуже простий рецепт пампушок, для яких навіть не потрібні молочні продукти для тіста. Зробити такі ласощі можна навіть на воді, але з обов’язковим додаванням соди, гашеної оцтом.
60 хв6
З безлічі існуючих начинок для круасанів однією з найпопулярніших і улюблених залишається варене згущене молоко. Ласощі відмінно доповнює ніжне листкове тісто. Краще рішення для чаювання!
Цукати з дині
240 год 30 хв
Диня відварюється 5 хвилин у воді з лимонним соком. Далі готується сироп, і шматочки дині варяться в ньому в три підходи по 15 хвилин. Потім все перекладається на...
суфле з яблучного пюре з желатином
2 год 40 хв8
Підніміть собі настрій в осінні будні смачним і корисним яблучним суфле. Яблука найкраще використовувати солодкі і стиглі. Його можна подавати як самостійний десерт або робити з яблучного суфле.
класична панакота з полуницею
3 год 25 хв2
Класичний рецепт панакоти з додаванням соусу з полуниці – дивовижний. Полуниця освіжає смак ласощів і надає йому надзвичайно красивий вигляд. Якщо вам раптом захотілося солоденького, але не хочеться.
пампушки на кефірі смажені на сковороді
30 хв4
Класичні пампушки готують на основі кефіру з додаванням в тісто цукру, солі, соди для пишності і борошна. Об’єм борошна може бути трохи більше або менше зазначеного в залежності...
Сінабон з консервованим манго
3 год 10 хв6
Сінабони – неймовірно смачні булочки з корицею. Вперше синобони з’явилися в Америці в однойменній мережі пекарень «Cinnabon». Незабаром вони так усім полюбилися, що стали
Міні-сінабони з вершковим сиром на воді
3 год 0 хв12
Сіннабони – це ароматні булочки у формі спіралі з начинкою з кориці та коричневого цукру. Зверху сінабони зазвичай поливаються вершково-сирною глазур’ю. Такі ласощі вперше з’
60 хв10
Вже не перший рік підписана на кулінарний канал Львівської господині Лілії цвіт. Нещодавно вона поділилася рецептом, який розворушив в моїй пам’яті приємні спогади. Львів’
2 год 50 хв6
Знаменита на весь світ американська булочка з корицею сподобалася багатьом. Її рецепт став таким популярним, що було відкрито цілу мережу ресторанів швидкого харчування.
Синабони з вершковим сиром
3 год 15 хв9
Сінабони – феномен у світі десертів. Ці приголомшливі булочки з корицею підкорили багато сердець. М’яке тісто, чудовий аромат кориці і сирний крем –
Сінабони з яблуками
3 год 0 хв5
Булочки Сіннабон — ласощі, відомі у всьому світі. Вони ваблять своїм ароматом кориці та ніжним смаком. Перед ними просто неможливо встояти! Існує безліч варіантів приготування синабонів.
Синабони з горіхами
1 год 30 хв6
Рецепт синнабонів став популярним ще в минулому столітті! Американська мережа ресторанів швидкого харчування «Cinnabon» прославилася приготуванням булочок із корицею під вершковим кремом.