Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.0 г.
Білки
0.0 г.
Жири
99.8 г.
Вуглеводи
374
ккал
Цукати з дині
240 год 30 хв
Диня відварюється 5 хвилин у воді з лимонним соком. Далі готується сироп, і шматочки дині варяться в ньому в три підходи по 15 хвилин. Потім все перекладається на...
суфле з яблучного пюре з желатином
2 год 40 хв8
Підніміть собі настрій в осінні будні смачним і корисним яблучним суфле. Яблука найкраще використовувати солодкі і стиглі. Його можна подавати як самостійний десерт або робити з яблучного суфле.
класична панакота з полуницею
3 год 25 хв2
Класичний рецепт панакоти з додаванням соусу з полуниці – дивовижний. Полуниця освіжає смак ласощів і надає йому надзвичайно красивий вигляд. Якщо вам раптом захотілося солоденького, але не хочеться.
пампушки на кефірі смажені на сковороді
30 хв4
Класичні пампушки готують на основі кефіру з додаванням в тісто цукру, солі, соди для пишності і борошна. Об’єм борошна може бути трохи більше або менше зазначеного в залежності...
Сінабон з консервованим манго
3 год 10 хв6
Сінабони – неймовірно смачні булочки з корицею. Вперше синобони з’явилися в Америці в однойменній мережі пекарень «Cinnabon». Незабаром вони так усім полюбилися, що стали
Міні-сінабони з вершковим сиром на воді
3 год 0 хв12
Сіннабони – це ароматні булочки у формі спіралі з начинкою з кориці та коричневого цукру. Зверху сінабони зазвичай поливаються вершково-сирною глазур’ю. Такі ласощі вперше з’
60 хв10
Вже не перший рік підписана на кулінарний канал Львівської господині Лілії цвіт. Нещодавно вона поділилася рецептом, який розворушив в моїй пам’яті приємні спогади. Львів’
2 год 50 хв6
Знаменита на весь світ американська булочка з корицею сподобалася багатьом. Її рецепт став таким популярним, що було відкрито цілу мережу ресторанів швидкого харчування.
Синабони з вершковим сиром
3 год 15 хв9
Сінабони – феномен у світі десертів. Ці приголомшливі булочки з корицею підкорили багато сердець. М’яке тісто, чудовий аромат кориці і сирний крем –
Сінабони з яблуками
3 год 0 хв5
Булочки Сіннабон — ласощі, відомі у всьому світі. Вони ваблять своїм ароматом кориці та ніжним смаком. Перед ними просто неможливо встояти! Існує безліч варіантів приготування синабонів.
Синабони з горіхами
1 год 30 хв6
Рецепт синнабонів став популярним ще в минулому столітті! Американська мережа ресторанів швидкого харчування «Cinnabon» прославилася приготуванням булочок із корицею під вершковим кремом.
50 хв6
Італійські десерти вкрали серця ласунів по всьому світу. Такі популярні ласощі, як тірамісу та панна котта, полюбилися багатьом за свій неповторний ніжний смак. У ряд з цими десертами...
пиріг з сиром до чаю
60 хв5
Засічіть 5 хвилин, щоб побачити, як від такого ніжного десерту не залишиться і шматочка. Розмітають цей пишний пиріг з сиром дійсно блискавично. Вся справа в його ніжній текстурі...
Італія подарувала нам безліч приголомшливих десертів. Серед них панна-котта, тірамісу, капрезе, амаретті, панфорте, біскотті. Від одних тільки назв слинки течуть! Хочеться миттю побігти
20 хв4
Старий добрий пломбір з ідеальним вершковим смаком і дражливим запахом ванілі зараз став справжньою легендою. Через десятиліття вже дорослі ласуни з ностальгією згадують це культове морозиво.
3 год 20 хв8
Полуничний торт з кремом-чіз-десерт смачний і затребуваний. У цьому рецепті готуємо крем на сирі з цукровою пудрою, що зменшує солодку нудотність торта, а густа текстура дозволяє акуратно вирівняти.
3 год 0 хв12
Торт з красивим ім’ям “Молочна дівчинка” останнім часом став досить популярним серед інших тортів, і це ім’я пов’язане з німецьким виробником згущеного молока.
2 год 30 хв8
Заморожена полуниця дозволяє кожній господині готувати смачний десерт в будь-який час року. У цьому рецепті вам пропонується спекти відразу три бісквіта і з них зібрати 2 полуничних торта.
45 хв12
Варіант полуничного торта на основі бісквітного тіста буде у вас відмінним десертом не тільки до сімейного столу, але і відмінно доповнить будь-яке свято. Бісквітні коржі готуємо на основі.
16 год 30 хв18
Приголомшлива випічка, яка порадує ваших близьких і послужить прикрасою святкового застілля. Додавання в тісто благородного алкоголю зробить аромат випічки ще більш тонким і вишуканим.