Інгредієнти: Сметана 30%
Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.4 г.
Білки30.0 г.
Жири3.1 г.
Вуглеводи294
ккалЗіті (Ziti) – традиційна страва італійської кухні. Зіті є формованою пастуою у вигляді невеликих трубочок. Зіті часто порівнюють з пенне, але у зіті кінці зазвичай зрізані по прямій...
Бутерброди з беконом – це закуска, яка ніколи не втратить своєї популярності. Її можна швиденько приготувати на сніданок, поки вариться кава, або запакувати з собою в довгу дорогу...
Бутерброди з печерицями урізноманітнять ваші звичні закуски. Набір інгредієнтів для них простий і готуються вони в різних варіантах: з сирими грибами, що не всім прийнятно, хоч і смачно,...
Любителям супів обов’язково сподобається і стане в нагоді рецепт супу зі свіжих білих грибів з куркою. Супчик виходить наваристим і дуже ароматним. Таку першу страву оцінять навіть ті,.
Представляємо рецепт смачного наваристого супу з опеньками та сметаною на курячому бульйоні. Від такого обіду важко відмовитись. Особливо смачно виходить, якщо додати багато свіжого
Печінкові торти славляться своєю ніжністю та соковитістю, тому вони так часто зустрічалися і досі зустрічаються на святкових столах у багатьох родинах. Зазвичай ця страва готується
З печінки можна приготувати смачний печінковий торт з манкою. Ніжне тісто готується з курячої печінки та манки, а як прошарок використовуємо пасеровані овочі, які надають торту
Торт з печінки з прошарками моркви та цибулі – оригінальна та смачна страва. Печінкові коржі просочуються ніжною овочевою засмажкою і просто тануть у роті.
Печінковий торт – це не просто смачна закуска, а й справжній кулінарний шедевр. Печінку для нього можна вибрати на свій розсуд, як і начинку. Дуже апетитною виходить соус із сметани.
Різотто (італ. risotto, означає «маленький рис») – страва італійської кухні з рису, з м’яким, вершковим смаком. Перша письмова згадка про нього зустрічається лише у XIX столітті.
Смак соусу досить нейтральний вершковий, дуже нагадує класичний соус бешамель, лише з невеликою кислинкою. Так само до соусу можна додати вершкове масло для посилення вершкового смаку.
Часто приготування квашеної капусти стає справжнім випробуванням і забирає багато часу та енергії. Багато господинь, прагнучи зробити процес шатківниці більш швидким і зручним, стали
Поживну домашню окрошку можна приготувати з додаванням м’яса. Оцініть простий в приготуванні і неймовірно смачний продукт для вашого сімейного обіду. Порадуйте цікавим холодним блюдом.
Насичена окрошка з приємною легкою кислинкою виходить з додаванням лимонної кислоти. Простий інгредієнт робить блюдо яскравим і освіжаючим. Беріть на замітку цікавий домашній рецепт.
Поживна окрошка з редискою і ковбасою стане відмінним рішенням для літнього обіду. Просте в приготуванні блюдо порадує домашніх своїм насиченим смаком і свіжим ароматом.
Бефстроганов з курячого філе зі сметанною підливою – це легка та апетитна страва, яка ідеально підходить для подачі до сімейного обіду або вечері. Крім простоти приготування, бефстроганов також.
Лазанья з кабачків з фаршем у духовці є збалансованою стравою. Частування можна адаптувати в низькокалорійне, якщо використовувати курячий або фарш з індички, а також сир і сметану зі.
Бефстроганів з курки зі сметаною – це проста у приготуванні та дуже смачна страва, яка порадує ваші смакові рецептори. Сметана ідеально поєднується з ніжним курячим м’
Долму готують з молодого виноградного листя. Її можна запекти, тушкувати або приготувати на пару. У цьому рецепті долма буде тушкована в сметані і вийде дуже ніжною.
Галушки з м’ясом – це «лінивий» аналог усіма улюблених пельменів, які готуються у кілька разів швидше та простіше. Незважаючи на всі плюси, готова страва також володіє чудовими смаковими.