Інгредієнти: Соуси
Для приготування знадобиться всього три інгредієнта — шинка, томати і сир. Візьміть дорогий сир — неякісний продукт тільки зіпсує смак закуски.
Простий салат з доступних продуктів «Зимова казка» — смачний і при цьому простий в приготуванні. Рецепт створення закуски, гідної святкового столу, представлений з покроковими фото.
У зв’язку з весною і наступаючим святом 8 березня на мене накотила жага творчості, яку я реалізувала в незвичайному оформленні листкового салату. В принципі, я не дуже люблю...
Курка по-албанськи — оригінальне м’ясне блюдо, яке з легкістю замінить звичайні котлети. Її особливість в тому, що м’ясо не потрібно пропускати через м’
Для тих, хто втомився від звичних рецептів рибних страв, представляю вам щось новеньке і смачне. Я знаю, що риба в духовці завжди виходить чудово. Ось я і спробувала...
Салат — річ дуже цікава. Його можна приготувати з чого завгодно. Ось я і вирішила заглянути в холодильник, щоб визначитися з інгредієнтами. Дослідження показали, що сьогодні у мене...
У моєму холодильнику завжди є гриби. Адже такий універсальний продукт і в суп, і в салат, і в пиріг, і в гарнір можна додавати. Цей інгредієнт надає страві...
Чомусь багато хто думає, що приготувати відмінні реберця можна тільки на мангалі. А я готова вас переконати! Із задоволенням ділюся рецептом чудових свинячих реберець в глазурі, після яких.
Після новорічних свят я і дивитися не можу на м’ясні салати — дуже вже багато було на столі таких закусок. Останнім часом мій фаворит-смачний і простий салат «мрія»....
У 90-х мама часто готувала нам салат з редькою і морквою. Заправляла свіжі овочі соняшниковою олією і називала вітамінною бомбою. Я спробувала приготувати такий салат своїм дітям, але...
Любителі морепродуктів знають, що ціни на них кусаються. А так хочеться час від часу побалувати себе смаженими королівськими креветками або запеченими мідіями. Для тих, кому не по кишені...
Зізнаюся чесно, іноді в моїй кулінарній практиці трапляються страви, які починаєш любити з другого-третього разу. І не тому, що вони погані. Причина в їх особливому смаку, який потрібно...
Працювати з тістом ніколи не любила. Занадто багато зусиль і часу, як на мене, варто витратити на те, що в кінцевому рахунку може взагалі не вийти. По-іншому йдуть...
Минулої п’ятниці гостювала у двоюрідної кузини. Панночка не товариська, тому бачимося ми рідко. Однак кожен візит до неї для мене справжнє свято. Адже кузина вміє готувати з фантазією....
Як і у кожної порядної господині, в моїй морозилці завжди знайдеться шматок свинини. Його я прибирігаю не до свят, а під настрій. Можу і відбивними рідних побалувати, і...
Нічого не маю проти салатів з майонезом, хоч вони і вийшли з моди. Однак після ряду зимових свят ні олів’є, ні вінегрет вже не лізуть — впевнена, я...
Самі греки називають свій салат хоріатікі і готують виключно з грецькою фетою – вона більш масляниста, не така солона, як бринза, і досить щільна по консистенції. Але в...
Цікаво, що за радянських часів класичний салат Узбекистан можна було спробувати тільки в цій республіці, так як знайти зелену редьку, один з головних інгредієнтів страви, в інших регіонах...
Гречка настільки “наш” продукт, що в побуті мало хто поєднує її з чимось екзотичним. Гриби, котлети, курка. максимум – соєвий соус. Сьогодні я пропоную зробити невеликий крок далі.