Оксамитовий грибний суп

Оксамитовий грибний суп
Час приготування: 50 хв

У моєму холодильнику завжди є гриби. Адже такий універсальний продукт і в суп, і в салат, і в пиріг, і в гарнір можна додавати. Цей інгредієнт надає страві особливий аромат і неймовірний смак. Для таких же любителів печериць, маслюків, опеньків, глив і біленьких розповідаю, як приготувати незрівнянний грибний суп.

Прочитавши інгредієнти для приготування незвичайного першого блюда, ви здивуєтеся. Здається, ніби деякі продукти просто не можуть поєднуватися. Але це якраз той випадок, коли несумісне з’єднується в щось неймовірне. Виходить оксамитовий суп, в міру пікантний і невимовно смачний.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
50 хвДрук
  • Замочіть сушені гриби шиітаке в 300 мл окропу на 2 години. Потім процідіть рідину через марлю в каструлю з 1 л води. Туди ж додайте соєвий соус і доведіть рідину до кипіння.
  • Гриби шиітаке розріжте навпіл і відправте в бульйон.
  • Наріжте печериці, цибулю і картоплю кубиками, а моркву — півкільцями. Перекладіть інгредієнти в суп і варіть ще 30 хвилин.
  • Додайте хрін, сіль, рубану зелену цибулю і кокосове молоко, перемішайте.

Оксамитовий грибний суп — пісне і вегетаріанське блюдо, тому готувати його можна завжди, а пригощати — всіх. Якщо у вас вдома є васабі, можете використовувати цей продукт замість хрону. Подавайте супчик теплим — так смачніше!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь