Інгредієнти: Злакові
Поживний домашній суп можна приготувати на кістках ніжної і нежирної індички. Частування вийде легким і ароматним. Подавайте до обіду, доповнивши чорним хлібом або зеленню.
Любителі кавказької кухні точно оцінять цей рецепт долми. Фарш з яловичини загорнутий у виноградне листя, стає соковитим і набуває чудовий аромат.
Нова інтерпретація знаменитого салату «Оселедець під шубою». Звичайно, за смаком салат «Сьомга під шубою» буде відрізнятися від свого альтернативного варіанту, він буде не таким солоним і більш ніжним.
Цікавий смак супу з індички виходить з шийної частини. Готова страва приємно здивує і точно нікого не залишить байдужим. Оцініть простий покроковий рецепт для вашого столу.
Долма схожа з голубцями. М’ясо також загортається, але не в капустяний лист, а в виноградний. Коли немає свіжого виноградного листя, то його можна замінити на мариновані.
Долма по-азербайджанськи – цікаве і смачне блюдо, яке можна подати не тільки в будні, а й на святковий стіл. Для начинки використовується м’якоть баранини і велику кількість пряної...
Рецепти салатів з сьомгою є в кулінарній книзі кожної господині. Слабосолона сьомга дуже хороша сама по собі, а в поєднанні з вареними яйцями і соковитим огірком ви отримаєте...
Долма в мультиварці – смачний і швидкий спосіб приготувати обід на всю сім’ю. Найскладніша частина в приготуванні цієї страви – загорнути м’ясну начинку в невеликі листя винограду.
Рецепт надзвичайно смачного десерту, який ви ще точно не пробували. Шоколадний торт “арабські казки” – фантастичні ласощі з повітряним бісквітом, які здатне підкорити
Пропонуємо вам спробувати ситне і корисне вірменське блюдо. Пасуц долма або по-іншому пісна долма підходить для правильного харчування. Виноградне листя робить блюдо неймовірно ароматним і смачним.
Долма – дуже смачні голубці з м’яса і виноградного листя. Блюдо виходить дуже насиченим і ароматним. Його можна подавати з соусами на основі йогурту, майонезу і сметани.
Пшонка на молоці – чудова, смачна і дуже корисна каша. А якщо додати в неї вимочені в чаї родзинки і корицю, то виходить вельми незвичайне, але від того...
Сьомга і вершковий сир – одне з найсмачніших поєднань, яке тільки можна придумати. Тому салат з цими продуктами користується такою популярністю і часто присутній на наших столах. До...
Пшоняна каша прекрасно поєднується зі свининою, а при її приготуванні в духовці, блюдо виходить ніжним, смачним і насиченим, адже м’ясо віддає всі соки каші.
Суп «Харчо» зі свининою – це традиційне грузинське блюдо, яке обов’язково сподобається всім любителям пікантної їжі. Особливу “родзинку” даного страви надають рубані
Смачний і дієтичний варіант гарніру для тих, хто стежить за своїм здоров’ям і фігурою. Каша виходить дуже ніжною, наваристою і вельми корисною. На ваш розсуд в кашу можна...
Розсольник зі свининою і перловкою – це класика російської кухні і, ніякі заміни у вигляді рису або квасолі жодним чином не замінять основний компонент даного супу. Перловка, як...
Пшоняна каша на воді – відмінний варіант для дієти або посту, який також підійде і вегетаріанцям. У таку кашу також можна додавати різні сухофрукти або варення, а в...
Ніжна і смачна пшоняна каша в мультиварці обов’язково сподобається як дорослим, так і дітям, і чимось до смаку навіть нагадує десерт. Готується вона досить просто і виходить неймовірно...
Капусняк – українська перша страва. Дуже популярне на Полтавщині. Здавна його готували на весілля та поминальні обіди. Я його дуже люблю! Дуже смачний суп! Густий, наваристий… Спробуйте!