55 хв6
Всі кулінари люблять експерименти. Ось чому пройти повз рецепт такого незвичайного десерту було неможливо. Повітряний пиріг з молочною начинкою дивує своєю оригінальною технологією приготування.
Курячі котлети в беконі
35 хв5
Перед кожним святом чоловік запитує: «Куряче “ескімо” готуватимеш?» Цікаву він вигадав назву для цієї страви! Хоча певна схожість, звичайно, є. Тільки мова піде не про десерт, покритий шоколадом,.
20 хв6
Як тільки дозріває урожай слив, насамперед ми вдосталь наїдаємося свіжими фруктами. Після цього я випікаю улюблений для всієї родини сливовий пиріг. І тільки після цього я заготовлюю сливу.
оладки з кабачків з ковбасою
50 хв2
Різновидів кабачкових оладок настільки багато, що кожен може знайти рецепт на свій смак. Якщо додати в тісто трохи вареної ковбаси, то оладки будуть більш ситними і навіть остиглими...
кабачкова запіканка з рисом
1 год 40 хв4
Оригінальне рішення для вашого столу – кабачкова запіканка з додаванням рису. Рецепт порадує вас швидким і простим приготуванням, а готову страву – яскравим смаком і ароматом.
Запіканка з кабачків з фаршем в духовці
1 год 10 хв4
Рум’яну і ніжну запіканку можна приготувати з кабачків і м’ясного фаршу. Поживне частування підходить для сімейного сніданку, обіду або перекусу. Оцініть простий і смачний рецепт.
Пісний суп-пюре з білих грибів з гречкою
50 хв8
Грибні супи ідеально підходять для пісного меню. Вони смачні і ароматні, цього цілком достатньо, щоб забезпечити сім’ї повноцінний обід. Доповнивши тарілочку першого парочкою
3 год 30 хв4
Пекти Великодні частування для мене справа нова і цікава. Пристрастилася Я до нього зовсім недавно, коли доньці було трохи більше року. За цей час спекла неймовірно смачні краффіни,...
український капусняк
1 год 50 хв8
Капусняк – це традиційне слов’янське блюдо, яке готують у багатьох сім’ях. Цей ароматний суп подобається всім. Адже він має дуже насичений смак: злегка кислий і в той же.
Домашнє вино зі старого варення
7 хв60
У вас точно була подібна ситуація: на підході вже нова партія варення, а торішнє є вже не хочеться. Але ось 100 разів подумайте, перш ніж викидати цінний натуральний...
український зелений борщ із щавлем та кропивою
1 год 20 хв8
До редакції «Смачного» часто пишуть читачки не тільки для того, щоб висловити подяку, а й поділитися традиційними рецептами їхнього рідного краю. З останніх найдивовижнішим мені здалося блюдо хазяйки.
5 год 0 хв8
Ніжний і легкий торт в домашніх умовах можна приготувати з сирних коржів і сметанного крему. Порадуйте яскравим десертом своїх близьких або гостей. Подавайте ласощі до чаю!
Святкові голубці на пару
50 хв6
Ідей для швидких і ефектних закусок ніколи не буває багато. Цього разу я буду готувати знайоме блюдо на новий лад. І допоможе мені в цьому Пекінська капуста. Думаєте,...
салат зірка з червоною ікрою
25 хв5
Хочу продемонструвати ще один шикарний варіант. Подача такого салату унікальна і ви точно зірвете оплески. Не вірите? Так, чому б не взяти і не спробувати. Запевняю, навіть пустотлива...
салат у вигляді різдвяного вінка
60 хв7
Звичайно ж, коли ми говоримо слово Різдво, то на думку чомусь в уяві приходить відразу ж вінок, який традиційно прикрашає двері. Але, в цей раз він теж буде,...
Рогалики з яблуком і гарбузом
60 хв10
Єдине, що я всім кажу: працювати з тістом за цим рецептом — суцільне задоволення. Воно виходить завжди м’яким і податливим, а з начинкою так проблем взагалі ніяких. Експериментую...
Рис з гречкою і куркою
60 хв5
Погодьтеся, багато класичних гарнірів вже давно приїлися. Звареними крупами зараз нікого не здивуєш. Коли хочеться різноманітності, я готую рис з гречкою і куркою.
60 хв3
Ніжний і поживний десерт на швидку руку – запечні яблука з сиром. Такі ласощі обов’язково здивують ваших близьких або гостей. Готуйте його по простому і швидкому кулінарному рецепту.
Суп з галушками з капусти
40 хв6
Наш шлунок постійно страждає від неправильного харчування. Швидкі перекушування всухом’ятку викликають здуття, гастрити і нетравлення. Тому так важливо якомога частіше балувати
Курячі котлети з манкою
50 хв6
Я завжди думала, що мої курячі котлети — верх кулінарного мистецтва. Всі хвалили їх соковитість, м’якість і аромат, наминали за обидві щоки цілу партію. Але якось раз я...