Соковита і апетитна кабачкова ікра виходить з додаванням майонезу і томатної пасти. Таке частування легко заготовити на зиму. Радуйте себе і рідних смачною закускою в будь-який час року.
Інгредієнти
Порції: –+
- Кабачок 2.5 кг.
- Цибуля ріпчаста 300 гр.
- Майонез столовий молочний 200 мл.
- Томатна паста 120 мл.
- Сіль 2 ст. л.
- Цукор-пісок 2 ст. л.
- Перець чорний мелений ½ ч. л.
- Лист лавровий 2 шт.
- Рослинна олія 100 мл.
Кроки
- Промиваємо і очищаємо кабачки.
- Також чинимо і з ріпчастою цибулею.
- Прокручуємо інгредієнти через м’ясорубку.
- Підготовлену масу відправляємо в каструлю з товстим дном і ставимо на слабкий вогонь.
- Доповнюємо заготовку майонезом.
- Далі вливаємо томатну пасту і рослинну олію. Додаємо сіль, цукор і спеції.
- Розмішуємо вміст, кип’ятимо і млоїмо близько 1 години. Періодично помішуємо.
- Розподіляємо частування по стерилізованим банкам, закриваємо їх кришками і даємо охолонути при кімнатній температурі.
Ароматна кабачкова ікра готова!