Крем-суп із гарбуза з молоком – мега смачний спосіб цікаво і швидко вгамувати голод. Особливо подобається страва тим, хто не вживає м’ясо. Однак менш апетитною або ситною страва не стає. Приготування цього супу не потребує спеціальних навичок і реалізується легше легкого.
Інгредієнти
Порції: –+
- Гарбуз 500 гр.
- Вода 1.5 л.
- Картопля 2 шт.
- Молоко коров’яче 250 мл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Прованські трави 1 ч.л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Яскравий гарбуз окотіть під струменем води. Відріжте часточку, а потім видаліть шкірку гострим ножем. Почищений гарбуз наріжте великими квадратиками. Картоплю та моркву почистіть від шкірки, крупно поріжте. Складіть у каструлю для варіння супу. Влийте воду і варіть 20-30 хвилин до м’якості овочів.
- Цибулину облупіть від верхнього шару і Настругайте довільно. У сковорідку влийте масло, розжарите і додайте цибулю. Готуйте до прозорості цибулі, а потім збільшіть нагрівання та зарум’яньте.
- Зварені овочі перекладіть у склянку блендера.
- Сюди ж перекладіть рум’яну цибулю, присипте куркумою, меленим перцем, прованськими травами та сіллю. Влийте молоко. Доведіть до однорідності. Суп перелийте в каструлю і прогрійте пару хвилин після появи бульбашок.
Ароматний гарбузовий суп розлийте по тарілках. Задекоруйте на свій розсуд улюбленою зеленню або присипте гарбузовим насінням. Я подаю з домашніми сухарями. Запрошуйте сімейство скуштувати цей шедевр і подавайте ошатне частування! Приємної насолоди!