Рецепти української кухні
З багатьох способів приготування квасу в домашніх умовах в окрему групу виділяються рецепти на основі хліба. Даний рецепт розглядає приготування квасу з хліба та родзинок без використання дріжджів.
Сало, засолене з часником і перцем, виходить надзвичайно смачним. Пряне, ніжне та апетитне, така закуска припаде до душі кожному. Справжній домашній делікатес!
Чи пробували ви колись пряний сливовий компот з гвоздикою, імбиром і корицею? Пропонуємо вам насолодитися цим приголомшливим напоєм холодним зимовим вечором, заготовивши в сезон пару
Тушонка з курки в автоклаві – це не тільки дуже смачний продукт, але ще й корисний, оскільки готується він у власному соку з використанням солі та натуральних спецій....
Галушки з картоплею та курячим фаршем – це не тільки дуже смачно, але ще й просто в приготуванні! Тому якщо раніше ви ніколи не працювали з тістом, то...
Сирники з борошном – це чудовий варіант для сніданку або полуденку. За дотримання всіх вимог до приготування сирники виходять дуже ніжними та пишними. Важлива особливість: сир має бути.
Галушки з сиром – це швидка і шалено смачна страва, яку обов’язково має скуштувати кожен! Крім сиру в тісто йде куряче яйце, трохи солі та борошна. Для подачі...
Кожна господиня має свій фірмовий рецепт заготівлі помідорів на зиму, до його складу входять улюблені спеції та консерванти. Сьогодні ми поділимося з вами нашим фірмовим рецептом маринованих помідорів.
Тушонка в автоклаві в домашніх умовах – це простий спосіб заготовити соковите та натуральне м’ясо у власному соку без будь-яких домішок та хімікатів. Для приготування кулінарам знадобиться лише.
Галушки з м’ясом – це «лінивий» аналог усіма улюблених пельменів, які готуються у кілька разів швидше та простіше. Незважаючи на всі плюси, готова страва також володіє чудовими смаковими.
Ми з чоловіком вже змирилися, що в цьому році відпочинок в Одесі нам не світить. Проте гріють душу спогади про це чудове місто. Жінка, у якої ми зупинялися...
Не секрет, що традиційні українські галушки — страва, виготовлена з тіста без начинки. Але існує неймовірно смачна їх варіація із соковитим наповненням. Рекомендуємо вам приготувати
Борщ з свининою – це всіма улюблене перше блюдо, яке кожна господиня готує по-своєму, додаючи або виключаючи деякі компоненти. Однак сьогодні ми представляємо вам рецепт класичного борщу, звареного.
З настанням зими приправа “Полтавська” стає королевою нашого столу. Ми додаємо її в перші і другі страви і навіть подаємо як самостійний гарнір до риби, птиці або червоного...
Холодець в мультиварці приготувати простіше простого. Вам потрібно всього лише закинути туди м’ясо і йти спокійно займатися своїми справами, все прекрасно провариться без вашої участі.
Узвар з чорносливом, доповнений іншими сухофруктами, може бути альтернативою сучасним енергетикам, фрешам і коктейлям, а таку насичену смакову комбінацію зі свіжих фруктів отримати неможливо.
Це варення готується дуже швидко. А щоб воно вийшло густим, додають желатин. Полуниця в такому варенні зберігає свій яскравий і насичений колір. Цей спосіб універсальний для будь-яких ягід.
Холодець можна приготувати практично з будь-якого м’яса. Зі свинячої голови він виходить особливо смачним і наваристим. Спробуйте приготувати холодець по нашому рецептові і у вас обов’
Узвар без цукру буде у вас вишуканим корисним напоєм, альтернативою газованій воді і колі, як для дорослих, так і для дітей. Для узвару без цукру в набір сухофруктів...
Холодець, приготований за цим рецептом, виходить ну дуже смачним, ситним і ароматним! Готувати його зовсім не складно, але часу буде потрібно досить багато. Спробуйте приготувати цей чудовий домашній.