Кулінарні поради
Кожна господиня, яка використовує у приготуванні їжі алюмінієву фольгу, знає, що її сторони різні. Одна з них блискуча, а інша – матова. Але мало хто знає, чим вони...
Всі знають про існування пергаментного паперу, тільки далеко не всі вміють правильно використовувати його в кулінарії. Папір використовують для того, щоб захистити лист, зберігати в
Буває так, що раптово захотілося солоденького або відвідало особливу наснагу, а для вибраного рецепту не вистачає лише одного інгредієнта. Сьогодні хочемо розповісти вам, чим можна замінити кефір у.
Що таке рисовий оцет? Рисовий оцет (або рисовий винний оцет) – це оцет, виготовлений із ферментованого рису. Оцет проходить два етапи бродіння: спочатку цукор перетворюється на спирт (рисове.
Квашена капуста вважається дуже корисним зимовим блюдом, адже в ній високий вміст різних вітамінів, плюс вона нормалізує діяльність органів шлунково-кишкового тракту.
Щоб квасити капусту в квітні 2022 року, за місячним календарем треба вибрати відповідний день, взяти правильний качан капусти, нашаткувати його разом з морквою, цибулею, перемішати
Місяці підкоряються багато процесів, що відбуваються на землі, в тому числі життя людини. Її фази обов’язково відстежують і досвідчені кулінари. Щоб салати, приготовані на зиму
Квашена капуста – найпопулярніша заготовка на зиму у українців. Однак для того, щоб це блюдо вийшло смачним, його необхідно готувати в певні дні. Досвідчені господині знають, коли найкраще...
Вже настав час відкривати банки з заготовками, над якими ми потіли влітку. Цього разу солоні огірки у мене вийшли не хрусткими, м’якими. На закуску зовсім не згодяться. Думаєте,...
Напередодні головного свята року наша голова зазвичай забита безліччю речей. Що подарувати рідним, як скоріше закрити всі справи, що купити до Нового року, в чому відзначати свято?
Молочні продукти зазвичай швидко псуються. Тому багатьох цікавить, як зберігати сир в холодильнику довго свіжим. Існують певні правила упаковки і змісту вже розкритої продукції.
Пересолена їжа не тільки псує смак всього блюда, але і може стати причиною проблем зі здоров’ям. Нерідко зіпсовану їжу викидають, не знаючи, що її ще можна врятувати. Суп...
Загальновідомий факт, що свіжа капуста — один з найкорисніших овочів. Брюссельська, в свою чергу, обійшла білокачанну за вмістом корисних речовин. Родом з Бельгії, завоювавши велику
На жаль, зараз ми не так часто можемо зустріти пастернак на прилавках магазинів або ж на городніх ділянках. Мало хто знає, що до появи картоплі це був один...
Горох до нас проробив довгий шлях в кілька століть з далекої Індії та Афганістану. В Київській Русі його прозвали м’ясом для бідних. Цією назвою він був зобов’язаний порівняно...
Сучасні матусі рідко коли сидять на місці і весь свій час проводять з дитиною. І не дивно, адже кожній жінці хоче реалізувати себе незалежно від того, є у...
Квашена капуста – це продукт відомий здавна, але протягом років не втратив свою актуальність. Хто з нас не балував свою сім’ю цим хрустким блюдом. Але не тільки смак...
Якщо мистецтво випікання цього улюбленого всіма ласощі вам непідвладне, прислухайтеся до секретів досвідчених господинь. Ми зібрали добірку основні проблеми, що пояснюють, чому млинці