Лазанья з фаршем на сковороді

Лазанья з фаршем на сковороді

Лазанья з фаршем на сковороді – бездоганний спосіб приготування для тих, хто не має духовки. Страва готується досить просто. Небагато терпіння і на вашому столі шикарне частування. Овочі добре поєднуються з будь-яким фаршем. Лазанья виходить соковитою та чудово апетитною.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
2 год 0 хвДрук
  • Готуємо продукти. Сполоснувши та обробивши овочі, починаємо основний процес.
  • Нарізаємо овочі кубиками. Якщо є кухонний комбайн, це спростить справу та заощадить час.
  • Листи лазаньї довільно розламуємо. Дрібнити не потрібно, шматочки мають бути значного розміру.
  • Обсмажуємо нарізку на розпеченій сковорідці з олією.
  • Коли овочі стануть м’якими, вивантажуємо до них фарш та приправи.
  • При постійному перемішуванні обсмажуємо до освітлення фаршу.
  • Коли фарш змінить колір, зверху укладаємо розламані листи лазаньї.
  • Поливаємо томатним соусом або розводимо окропом томат-пасту, не забуваючи збалансувати смак цукром, якщо паста кислить. Можна замінити протертими консервованими чи свіжими помідорами. Присипавши спеціями, прикриваємо та готуємо півгодини на найменшому полум’ї.
  • Натираємо сир (беремо сорт, який добре плавиться і при застиганні залишається еластичним) і доводимо до готовності, повинна утворитися сирна скоринка, що тягнеться.
  • Чудове частування прибираємо з плити та ділимо на порції.

Розподіляємо по тарілках. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь