Мариновані кабачки по-корейськи з соєвим соусом

Блюдо насичене різними смаками (солодким, кислим і гострим) – це швидкі мариновані кабачки, приготовані в азіатському стилі. Така закуска відмінно підходить, як для сімейної вечері, так і для святкового столу, бо прекрасно поєднується як з гарнірами, так і з м’ясом.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
2 год 27 хвДрук
  • Чисті і обсушені кабачки нарізаємо тонкими слайсами (рекомендується використовувати овощечистку для економії часу).
  • Смужки приправляємо подрібненою зеленню і меленим чорним перцем.
  • 4 зубчики часнику “звільняємо” від лушпиння і дрібно ріжемо або пропускаємо через давилку.
  • Для приготування маринаду з’єднуємо соєвий соус, мед, оцет і рослинну олію.
  • Заправку гарненько перемішуємо.
  • Ароматним маринадом заливаємо тонкі смужки кабачків, розмішуємо і залишаємо в холодильнику мінімум на дві години.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Коментарів: 1
  1. Ольга Парфенова

    Отличный рецептик, обязательно попробую!

Залишити відповідь