Маринований часник головками, як на ринку

Маринований часник головками, як на ринку

Не знаєте, як надовго зберегти часник, причому в голівках? Рішення є. Дуже простий і швидкий спосіб приготувати маринований часник на зиму, що нагадує за смаком той, який колись продавали на ринках і базарах.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
30 хвДрук
  • Для того щоб з легкістю зняти з часнику лушпиння – обдаємо головки окропом і очищаємо від усього, крім останнього шару «шкурки».
  • Підготовлений часник перекладаємо в суху і заздалегідь простерилізовану банку.
  • Приготуємо маринад. У воду додаємо спеції, сіль і цукровий пісок – доводимо до кипіння і готуємо ще близько 7-10 хвилин.
  • Одержаний розсіл охолоджуємо і заливаємо ним банки з часником.

Закручуємо кришки і прибираємо в місце зберігання. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь