Неймовірно простий в приготуванні і при цьому дуже смачний салатик. Мінімум продуктів і максимум смаку. Легкий, соковитий, свіжий – він підійде до будь-якого основного блюда. А завдяки соку лимона смак виходить небанальним.
Ідеально підійдуть молоді овочі – капуста і огірки. Якщо ж таких немає, з огірочків цілком можна зрізати шкірку перед тим, як нарізати їх в салат. Капусту обов’язково присипте сіллю і цукром, щоб вона вийшла ще більш смачною і пустила трохи соку.
Інгредієнти
Порції: –+
- Огірок 3 шт.
- Капуста білокачанна ½ шт.
- Лимон ½ шт.
- Петрушка за смаком
- Кріп за смаком
- Рослинна олія за смаком
- Сіль за смаком
- Цукор-пісок за смаком
Кроки
- Огірочки і зелень обполосніть і обсушити рушником.
- Капусту дрібно наріжте і перекладіть в блюдо для салату. Додайте сіль з цукром і обімніть капусту руками.
- Огірки наріжте половинками кілець, зелень подрібніть. Перекладіть все до капусти.
- Відріжте половину від лимона і видавіть в салат сік. Важливо контролювати, щоб кісточки не потрапили в блюдо.
- Налийте рослинну олію і все ретельно розмішайте. Салат з капусти і огірком готовий.