Шукайте рецепт легкої і низькокалорійної страви до обіду? Приготуйте апетитний і ароматний суп з овочів і м’яса індички. Порадуйте себе яскравим частуванням, на яке ви витратите зовсім небагато часу.
Інгредієнти
Порції: –+
- Індичка ½ кг.
- Квасоля стручкова 400 гр.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Помідор 400 гр.
- Кабачок 300 гр.
- Часник 10 гр.
- Трави італійські 1 ч. л.
- Зелень ½ пучка
- Олія оливкова 4 ст. л.
- Сіль за смаком
Кроки
- М’ясо індички ріжемо невеликими шматками і обсмажуємо їх в каструлі з товстим дном на оливковій олії.
- Через 10 хвилин викладаємо в каструлю дрібно порізану цибулю з морквою.
- Томимо заготовку ще кілька хвилин. Розмішуємо в процесі.
- Сюди ж відправляємо шматочки болгарського перцю, цукіні і стручкову квасолю.
- Заливаємо продукти водою, кип’ятимо і варимо ще 30 хвилин.
- Помідори бланшируємо в окропі, знімаємо шкіру і нарізаємо дрібними шматочками, додаємо в суп. На цьому етапі слід посолити наш суп.
- Через 10 хвилин посипаємо частування зеленню і італійськими травами. Знімаємо з вогню.
Яскравий домашній суп з овочів і індички готовий!