Огірки по-корейськи

Огірки по-корейськи
Час приготування: 1 год 45 хв

Огірки по-корейськи – простий, але смачний салат східної кухні. Закуска виходить гостренькою, соковитою і дуже смачною.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 45 хвДрук
  • Соломкою (не дуже тонко) ріжемо свіжий огірок і перекладаємо в миску.
  • До огірка додаємо сиру моркву, яку подрібнюємо за допомогою терки для корейських салатів. Натираємо овоч так, щоб не зачепити серцевину.
  • Соломкою нарізаємо пір’ячко зеленої цибулі і перекладаємо до решти інгредієнтів.
  • Плоскою стороною ножа розчавлює очищені зубчики часнику, дрібно кришимо і висипаємо в миску з овочами і зеленню.
  • Тепер беремо гострий перець і нарізаємо його тонкими кружечками.
  • У сотейник вливаємо олію, ставимо на вогонь. Як тільки олія розігріється, всипаємо паприку, гострий перець, перемішуємо і відразу додаємо до огірків.
  • Також салат заправляємо соєвим соусом і оцтом, при необхідності солимо. Все добре перемішуємо і перед подачею даємо настоятися в холодильнику.

У салат можна додати також зелений чилі. На відміну від червоного перцю, він не такий гострий, так як тільки знаходиться у фазі дозрівання, але при цьому він вже насичений вітамінами і мікроелементами.

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь