Огірки порізані у власному соку з оцтом

Огірки порізані у власному соку з оцтом

Огірки у власному соку з оцтом в цьому рецепті будуть у вас унікальним варіантом в лінійці огірковій консервацій. Огірки нарізаються, що буде подібно салату, протягом 12 годин маринуються у власному соку з оцтом, а потім розкладаються по банках без стерилізації і термічної обробки. З огляду на нарізку, можна для заготовки використовувати некондиційні, і навіть салатні огірки. Огірки доповнимо цибулею і часником.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
13 год 40 хвДрук
  • Вибрані для заготівлі огірки добре промиваються під проточною водою і нарізаються кружальцями середньої товщини. Нарізка огірків перекладається в посуд для маринування.
  • Очищається від лушпиння цибулю, нарізається на чверть або півкільця і перекладається до огірків.
  • Часник очищається, подрібнюється через землянку і перекладається до огірків.
  • Потім ця овочева нарізка посипається сіллю з цукром. До неї наливається рослинну олію з оцтом і все добре перемішується. Ця маса залишається мінімум на 12 годин, щоб огірки дали свій власний сік і добре замаринувалися в пряному оцтовому маринаді.
  • Будь-яким способом стерилізуються банки і кришки. Для цієї заготовки краще підійдуть півлітрові банки. Нарізка огірків з цибулею, після закінчення часу маринування, розкладається по підготовленим банкам і співвідношення маринаду з овочами в банках має бути 1:1, тобто в рівних кількостях.
  • Банки відразу закочуються або закриваються гвинтовими кришками.

Огірки у власному соку з оцтом, приготовані за цим рецептом, зберігаються виключно в холодних умовах і при 5-10 градусах, не вище. Вдалих і смачних заготовок!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь