Овочева солянка на зиму в банках

Овочева солянка на зиму в банках

Простий і смачний спосіб заготовити солянку на зиму – з овочів. Домашня холодна закуска вийде ніжною, соковитою і неймовірно ароматною. Доповнюйте нею гарніри, м’ясні та рибні страви.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Дрібно шаткуємо заздалегідь промиту і очищену від верхніх шарів капусту.
  • Подрібнюємо цибулю з морквою будь-яким, відповідним для вас способом.
  • З помідорів видаляємо плодоніжки. Самі плоди нарізаємо кубиками невеликого розміру.
  • Всі інгредієнти кип’ятимо в каструлі з рослинною олією. Після кипіння додаємо сіль з цукром і млоїмо 30 хвилин. В кінці процесу вливаємо столовий оцет.
  • Гарячу масу можна розливати по стерилізованим банкам, закривати кришками і ставити на зберігання. Готово!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь