Овочевий салат на зиму «Асорті в банці»

Овочевий салат на зиму Асорті в банці
Час приготування: 55 хв

Якщо ви перебуваєте в пошуках соковитого і небанального зимового гарніру, Вам сюди. У холодну пору року вибір овочевих салатів дуже бідний. Так би мовити, від капусти до моркви. Тому, якщо ви не встигли запастися літніми закрутками, пропонуємо простий, але красивий рецепт. Представляємо вашій увазі овочевий салат на зиму «Асорті в банці».

Вірніше, це скоріше овочеве рагу. Майже всі інгредієнти в ньому червоних відтінків, а тому блюдо в підсумку виходить дуже яскравим. Таку закуску можна поставити навіть на святковий стіл! Або закатати в банки на майбутнє.

Якщо ви любите пряні закуски, додайте за смаком коріандр, гострий перець і часник. До слова, гарнір хороший як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
55 хвДрук
  • Помідори наріжте на шматочки середнього розміру (шкірку можна не знімати). Також наріжте болгарський перець і подрібніть цибулю.
  • Сирий буряк натріть на крупній тертці.
  • Розігрійте сковороду з олією і обсмажте помідори протягом 5 хвилин. Додайте до них буряк, цибулю, сіль, цукор і оцет. Перемішайте.
  • Тушкуйте овочі під кришкою 30 хвилин до м’якості. Готово!

Салат виходить насиченого рубінового кольору. У нього збалансований солодкуватий смак. Сміливо подавайте гарнір до страв з м’яса і птиці або використовуйте його для приготування брускетти. І будьте обережні: почавши одну банку, Ви точно не зупинитеся! Добре, що блюдо дієтичне і його можна їсти скільки душі завгодно.

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь