Печінковий торт з курячої печінки з морквою і огірком

Торти бувають не лише солодкими. Дуже смачні коржі виходять із печінки, прошарок можна зробити з тушкованих овочів, грибів або варених яєць. У вас вийде оригінальна страва, яка буде на святковому столі.

Інгредієнти
Порції: +4
На порцію
Калорії: 225 ккал
Білки: 9.4 г
Жири: 16.9 г
Вуглеводи: 8.7 г
Кроки
3 год 40 хвДрук
  • Рецепт печінкового торта з курячої печінки з морквою простий у приготуванні! Печінку помийте та подрібніть її за допомогою блендера. Додайте до печінки одне яйце, борошно, молоко, сіль, перець та олію, замісіть тісто.
  • Розігрійте сковорідку, влийте трохи олії, це потрібно зробити тільки для першого млинця, далі смажте млинці без олії. Влийте черпаком невелику кількість тіста, розподіліть його по сковороді та обсмажте з двох боків до готовності. Смажте млинці, доки не закінчиться тісто.
  • Цибулю наріжте півкільцями, моркву натріть на тертку. Обсмажте овочі на соняшниковій олії, додайте сіль та спеції до смаку. Цю засмажку використовуватимемо як начинку для торта.
  • Сир натріть на середній тертці. Змішайте сир, майонез, подрібнений часник.
  • Щоб страва виглядала цікаво та красиво. Викладіть на плоску страву кілька листів салату, покладіть перший печінковий млинець, змастіть його майонезом, викладіть частину овочевої засмажки, накрийте другим млинцем, змастіть його сирно-майонезним соусом. Робіть так з усіма млинцями, чергуючи начинки. Верхній млинець змастіть майонезом і посипте рубаною зеленню і прикрасьте огірком
  • Поставте торт у холодильник щонайменше 2 години, щоб він просочився.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь