25 хв2
Вибираючи, яку зварити кашу, обов’язково варто звернути увагу на ячневу крупу, з якої можна швидко зварити смачну і корисну кашу. У цій статті розглянемо, скільки часу і як...
скільки варити свинячі ноги
6 год 30 хв2
Свинячі ніжки найчастіше використовують для варіння холодцю, так як на них він виходить смачним і наваристим, тому в даній статті розглянемо, скільки по часу як правильно варити свинячі...
4 год 0 хв2
Варена свиняча рулька – дуже смачне і поживне м’ясне блюдо, яке обов’язково потрібно спробувати приготувати кожному. Також свинячу рульку часто варять для приготування наваристого
1 год 20 хв2
Страусині яйця для багатьох є незвичайною дивиною і як їх правильно приготувати знають не багато, тому в даній статті постараємося розібратися, скільки і як варити страусине яйце в...
скільки варити вермішель
8 хв2
Дрібна вермішель (павутинка) – одне з найпоширеніших макаронних виробів, які є в арсеналі майже кожної господині, тому в даній статті розглянемо, скільки часу і як правильно варити вермішель.
10 хв2
Макарони у вигляді гнізд, а саме Тальятеллі, не так популярні у нас, як звичайні спагетті або локшина, але тим не менше користуються популярністю у певного кола поціновувачів цих...
скільки варити локшину
11 хв2
Локшина – одне із самих смачних і поширених макаронних виробів, які господині варять на воді і молоці в домашніх умовах, тому в даній статті розглянемо, скільки часу і...
скільки варити кіноа
20 хв2
Кожен, хто знає, на скільки корисна кіноа, постійно використовує її в якості гарніру або для приготування різних страв, але тим, хто вперше знайомиться з цією крупою буде корисно...
скільки варити щуку
35 хв2
Варене м’ясо щуки – смачне і доступне дієтичне блюдо, яке з легкістю можна приготувати в домашніх умовах. Найчастіше щуку варять для юшки, але також не менш популярна і...
15 хв2
Однією з найбільш популярних і доступних морських риб, яку люблять купувати багато господинь для приготування в домашніх умовах є минтай, тому в цій статті постараємося розібратися, скільки часу.
35 хв2
Мороженого хека (тушку або філе) можна зустріти практично в будь-якому рибному відділі продуктових супермаркетів, так ця риба недорога, смачна, нежирна і корисна, тому в даній статті
20 хв2
Рецептів, як приготувати форель в домашніх умовах, можна зустріти безліч, але одним з найбільш простих і корисних способів приготування форелі є її варіння, тому розглянемо в цій статті,...
як смажити котлети
35 хв4
Смачні і ароматні посмажені котлети – улюблене м’ясне блюдо для багатьох, яка відмінно поєднується з багатьма гарнірами, тому в даній статті розглянемо, скільки часу і як правильно смажити.
як варити тріску
20 хв2
М’ясо вареної тріски після варіння виходить смачним і соковитим, якщо його правильно відварити, при цьому воно відмінно поєднується з багатьма гарнірами, а з бульйону можна приготувати наваристу юшку.
45 хв2
Курячі лапки при правильно приготуванні можуть стати справжнім делікатесом, який буде не тільки дуже смачним, але і корисним (в них міститься багато корисних жирів, вітамінів і мікроелементів необхідних.
60 хв
Курячі шиї – простий і недорогий інгредієнт для приготування курячого бульйону або холодцю, тому тим, хто ще жодного разу не варив їх буде цікаво дізнатися, скільки часу і...
30 хв2
Супові набори – зручний і недорогий інгредієнт для приготування смачного і наваристого бульйону для супу в домашніх умовах, тому в даній статті розглянемо, скільки часу і як правильно...
як варити курячі крильця
35 хв2
Курячі крильця широко використовуються для приготування різноманітних страв і часто проміжним етапом приготування є варіння, тому в даній статті розглянемо, скільки часу і як правильно
як варити півня
1 год 30 хв2
Не багато знають, що півня можна смачно приготувати в домашніх умовах, зокрема зварити (як готову м’ясну страву, або для супу або холодцю). Розглянемо докладніше, як і скільки варити.
60 хв4
Курячий бульйон – одне з найбільш популярний перших страв, які можна приготувати в домашніх умовах, при цьому він ситний, легкий і рекомендується навіть хворим. Розглянемо докладніше, як і.