А тепер ще одна новинка, хоча це самий мій улюблений салат, ось тільки замаскований він в новорічну кульку. Ось у вас з чим Новий рік асоціюється, звичайно ж з Олів’є і шубою.
Тому точно знаю, що ви проти не будете, якщо знову поставите на стіл щось знайоме на смак, але на зовнішній вигляд це буде бомба. Навіть їсти будете по особливому, нічого не залишиться на тарілці, гарантовано!
Інгредієнти
Порції: –+
- Картопля варена 3 шт.
- Морква варена 1-2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Огірок солоний 1 шт.
- Майонез столовий молочний
- Сіль
- Горошок зелений консервований 1 банка
- Для оформлення:
- Петрушка 1 пучок
- Куряче яйце 2 шт.
- Сир твердий 100 гр.
- Перець солодкий 2 шт.
Кроки
- Підготуйте всі овочі, видаліть з моркви і картоплі шкірку. З яєць зніміть шкаралупу. Наріжте ножем всі ці продукти кубиком.
- Ріпчасту цибулю порубати теж так само в одному стилі, і солоний огірок. Додайте консервований горошок. Перемішайте інгредієнти і присмачіть майонезом, посоліть. Викладіть на круглу форму у вигляді купки.
- Тепер два курячих яйця, які у вас було відкладені для оформлення, очистіть і потріть на дрібній тертці білки. Присипте їх зверху на салатну масу.
- З петрушки викладіть по колу щось на зразок вінка. А з сиру і болгарського перцю свічку. Готовий салат необхідно поставити в холодильник і дати йому охолодитися на 1 годину. Приємного апетиту!