Кожна господиня має випадки, коли в холодильнику є вже готовий бульйон. Деякий бульйон, що залишився, заморожують. Цей рецепт для тих, у кого вже є готовий бульйон. Відмінність розсольника в тому, що в ньому немає перлової крупи. Але такий розсольник із квасолею теж дуже смачний. Квасоля чудово поєднується з іншими продуктами.
Як почати готувати розсольник з квасолею
Інгредієнти
Порції: –+
- Бульйон 2.5 л.
- Картопля 3 шт.
- Квасоля біла 1 ст.
- Огірок солений 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 головка
- Морква 1 шт.
- Зелень 1 пучок
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Сметана 40% для прикрас
- Рослинна олія 2 ст. л.
На порцію
Калорії: 84 ккал
Білки: 4.0 г
Жири: 3.0 г
Вуглеводи: 9.8 г
Кроки
- Квасолю замочіть на ніч. Вранці злийте воду. Налийте в глибоку каструлю води, викладіть квасолю і варіть до готовності.
- Розігрійте готовий м’ясний бульйон.
- Картоплю очистіть та наріжте соломкою або кубиками середнього розміру. Перекладіть варитися в каструлю до розігрітого бульйону.
- Очистіть цибулю, дрібно наріжте.
- Моркву очистіть, дрібно наріжте. Цибулю та моркву додайте в каструлю.
- Солоні огірки (можна замінити маринованими) наріжте соломкою або потріть на тертці. Виправте в каструлю, через 15 хвилин додайте квасолю. Спробуйте розсольник, додайте спеції та налийте трохи огіркового розсолу. Доведіть розсольник до кипіння, вимкніть вогонь і настоятися 10 хвилин.
Подавайте ароматний розсольник зі сметаною та свіжим хлібом. Смачного!