Розсольник з квасолею

Кожна господиня має випадки, коли в холодильнику є вже готовий бульйон. Деякий бульйон, що залишився, заморожують. Цей рецепт для тих, у кого вже є готовий бульйон. Відмінність розсольника в тому, що в ньому немає перлової крупи. Але такий розсольник із квасолею теж дуже смачний. Квасоля чудово поєднується з іншими продуктами.

Як почати готувати розсольник з квасолею

Інгредієнти
Порції: +6
На порцію
Калорії: 84 ккал
Білки: 4.0 г
Жири: 3.0 г
Вуглеводи: 9.8 г
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Квасолю замочіть на ніч. Вранці злийте воду. Налийте в глибоку каструлю води, викладіть квасолю і варіть до готовності.
  • Розігрійте готовий м’ясний бульйон.
  • Картоплю очистіть та наріжте соломкою або кубиками середнього розміру. Перекладіть варитися в каструлю до розігрітого бульйону.
  • Очистіть цибулю, дрібно наріжте.
  • Моркву очистіть, дрібно наріжте. Цибулю та моркву додайте в каструлю.
  • Солоні огірки (можна замінити маринованими) наріжте соломкою або потріть на тертці. Виправте в каструлю, через 15 хвилин додайте квасолю. Спробуйте розсольник, додайте спеції та налийте трохи огіркового розсолу. Доведіть розсольник до кипіння, вимкніть вогонь і настоятися 10 хвилин.

Подавайте ароматний розсольник зі сметаною та свіжим хлібом. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь