Скільки моїх подружок і колег скаржилися мені, що їх фантазія вичерпалася. Вони не знають, що ще можна приготувати з кабачків в літній сезон! Начебто все перепробували, і на зиму закатали, і на пікнік з собою брали. Тоді я розповідаю, як приготувати рулет з кабачків, який здивує всіх!
Готова страва виглядає як овочева ковбаска. Але я роблю рулет з кабачків з фаршем, тому частування виходить одночасно і легким, і ситним. Більш того, для приготування кабачкового рулету вам знадобиться одна тільки сковорода!
- Кабачок 2 шт.
- Куряче яйце 5 шт.
- Петрушка за смаком
- Цибуля зелена за смаком
- Борошно пшеничне 3 ст. л.
- М’ясо 400 гр.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Паприка за смаком
- Томатний сік 200 мл.
- Олія соняшникова за смаком
- Натріть кабачки на крупній тертці в друшляк, посоліть, перемішайте і відставте в сторону на кілька хвилин, щоб стекла зайва рідина.
- Змішайте яйця з сіллю, перцем, кабачками і рубаною зеленню.
- Всипте борошно і знову перемішайте.
- Розігрійте на сковороді рослинну олію і рівними шарами викладайте млинці. Обсмажуйте їх з двох сторін до готовності.
- Прокрутіть через м’ясорубку м’ясо з цибулею, додайте сіль, перець і паприку, перемішайте. Якщо фарш вийшов занадто густий, додайте трохи води і знову перемішайте.
- Кожен млинець змастіть тонким шаром фаршу і поверніть рулетики.
- Викладіть отримані рулетики на сковороду і залийте їх томатним соком. Тушкуйте під кришкою 30-35 хвилин на невеликому вогні.
Чого тільки вартий соус з томатного соку, яким потрібно заливати кабачковий рулет з фаршем. Цей інгредієнт надає страві свіжу кислинку. За бажанням Ви можете змішати томатний сік зі сметаною або грецьким йогуртом. Вийде дуже смачно!