У начинку за цим рецептом крім звичного твердого сиру і часнику кладуть дрібно порубане відварене куряче яйце. Блюдо стає більш ситним. Щоб поліпшити смак таких рулетиків, краще брати саморобний домашній майонез для заправки начинки.
Інгредієнти
Порції: –+
- Баклажан 2 шт.
- Рослинна олія 2 ст. л.
- Куряче яйце 2 шт.
- Сир твердий 100 гр.
- Майонез столовий молочний 4 ст. л.
- Часник 4 зуб.
- Сіль за смаком
- Зелень для подачі
Кроки
- Баклажани промивають, видаляють кінчики і нарізають уздовж тонкими слайсами. Пересипають сіллю і залишають на півгодини. Після, залишки солі, і сік, що виділився змивають, віджимають і обсушують скибочки овочів.
- У сковороді з рослинною олією обсмажують шматочки баклажанів, щоб з’явилася рум’яна скоринка з обох сторін, а потім викладають на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.
- Сирну стружку змішують з натертими яйцями, додають нарізаний часник і майонез. При необхідності начинку солять.
- На кожну, трохи остиглу після обсмажування скибочку баклажана, кладуть частину начинки і формують рулетики.
Готовий продукт подають на блюді, посипавши зеленню.