Рулети з баклажанів з майонезом, сиром і часником

Рулети з баклажанів з майонезом, сиром і часником

У начинку за цим рецептом крім звичного твердого сиру і часнику кладуть дрібно порубане відварене куряче яйце. Блюдо стає більш ситним. Щоб поліпшити смак таких рулетиків, краще брати саморобний домашній майонез для заправки начинки.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
60 хвДрук
  • Баклажани промивають, видаляють кінчики і нарізають уздовж тонкими слайсами. Пересипають сіллю і залишають на півгодини. Після, залишки солі, і сік, що виділився змивають, віджимають і обсушують скибочки овочів.
  • У сковороді з рослинною олією обсмажують шматочки баклажанів, щоб з’явилася рум’яна скоринка з обох сторін, а потім викладають на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.
  • Сирну стружку змішують з натертими яйцями, додають нарізаний часник і майонез. При необхідності начинку солять.
  • На кожну, трохи остиглу після обсмажування скибочку баклажана, кладуть частину начинки і формують рулетики.

Готовий продукт подають на блюді, посипавши зеленню.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 3 з 5 )
Залишити відповідь