Приготовані за даним рецептом баклажанні рулетики мають приємну гостринку, добре підходять в якості закуски до алкогольних напоїв, тому їх рекомендується подавати до святкового столу в сімейному колі або на дружній вечірці.
Інгредієнти
Порції: –+
- Баклажан 2 шт.
- Сир вершковий 150 гр.
- Кінза ½ пучка
- Перець гострий 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Рослинна олія 4 ст. л.
- Зерна граната за смаком
- Сіль за смаком
- Паприка солодка мелена за смаком
- Суміш пряних трав за смаком
Кроки
- Баклажани нарізають тонкими довгастими слайсами, змащують олією з обох сторін і обсмажують на сковороді до золотистого кольору. Після їх викладають на тверду поверхню і охолоджують.
- М’який сир змішують з рубаними часником і кінзою, додають подрібнений гострий перець, приправляють сіллю, паприкою і додають бажану кількість суміші пряних трав.
- Масу перемішують, щоб вона придбала однорідність.
- На скибочку баклажана кладуть сирну начинку і формують рулетик.
- Підготовлений продукт викладають на блюдо, охолоджують і подають до столу, посипавши зернами граната і рубаною кінзою.