Рулетики з баклажанів із зеленню, вершковим сиром і часником

Приготовані за даним рецептом баклажанні рулетики мають приємну гостринку, добре підходять в якості закуски до алкогольних напоїв, тому їх рекомендується подавати до святкового столу в сімейному колі або на дружній вечірці.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
50 хвДрук
  • Баклажани нарізають тонкими довгастими слайсами, змащують олією з обох сторін і обсмажують на сковороді до золотистого кольору. Після їх викладають на тверду поверхню і охолоджують.
  • М’який сир змішують з рубаними часником і кінзою, додають подрібнений гострий перець, приправляють сіллю, паприкою і додають бажану кількість суміші пряних трав.
  • Масу перемішують, щоб вона придбала однорідність.
  • На скибочку баклажана кладуть сирну начинку і формують рулетик.
  • Підготовлений продукт викладають на блюдо, охолоджують і подають до столу, посипавши зернами граната і рубаною кінзою.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь