Рулетики з баклажанів з морквою і часником

В якості начинки для рулетиків з баклажанів нерідко використовують інші овочі – томати, цибулю, часник або моркву. Виходить поживна і легка закуска, яку можна подати як гарнір до м’ясних страв або в якості аперитиву перед основною подачею.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
60 хвДрук
  • У вимитих баклажанів відрізаються хвостики з обох сторін, а іншу частину поділяють на тонкі слайси. Скибочки складають в глибоку ємність, заливають підсоленою водою і витримують під гнітом півгодини, щоб прибрати гіркоту.
  • Потім слайси злегка віджимають, розкладають на паперовий рушник, щоб повністю позбавити від рідини, а потім обсмажують з рослинною олією, щоб підрум’янилися.
  • Готові скибочки викладають на серветку, звільняючи від зайвого жиру.
  • Томати, цибуля, морква і часник нарізаються дуже дрібно, змішуються, приправляються сіллю і перцем.
  • На кожен шматочок баклажана кладуть трохи овочевої начинки, акуратно згортають в рулет і викладають на посуд для подачі.

Їдять рулетики з баклажанів з овочевою начинкою охолодженими.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь