Рулетики з баклажанів з плавленим сиром і часником

Рулетики з баклажанів з плавленим сиром і часником

Легкий і швидкий рецепт приготування баклажанних рулетиків з сирною начинкою. Плавлений сир робить блюдо більш ніжним, але важливо загортати начинку в остиглі скибочки баклажанів, щоб вона не розтеклася від високої температури.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • У вимитих баклажанів акуратно відрізати кінчики і розділити їх на довгасті тонкі слайси. Присипати сіллю і залишити для виділення рідини на 20-30 хвилин. Після цього промити, віджати і обсушити.
  • У олії обсмажити скибочки баклажанів з двох сторін. Блюдо буде більш ефектним, якщо вдасться домогтися красивої золотистої скоринки при обсмажуванні овочів.
  • Окремо змішати плавлений сир з подрібненим часником і рубаним кропом.
  • Помідори нарізати брусочками або невеликими скибочками.
  • На кожен охолоджений слайс баклажана викласти трохи сирної начинки і шматочок помідора, згорнути в рулетик. При необхідності зафіксувати готову страву шпажкою: так його зручно брати з тарілки, і він не втратить форму.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 2 оцінки, середнє 4.5 з 5 )
Залишити відповідь