Салат анкл бенс з кабачків з томатною пастою

Знаменитий салат анкл бенс із кабачків легко заготовити на зиму, оскільки він добре зберігається і не потребує дорогих продуктів. У нашому рецепті ми пропонуємо самим приготувати томатну пасту для заливки, але ви можете використати магазинну.

Інгредієнти
Порції: +3
На порцію
Калорії: 81 ккал
Білки: 0.9 г
Жири: 6.2 г
Вуглеводи: 5.3 г
Кроки
2 год 0 хвДрук
  • Приступимо до готування салату анкл бенс із кабачків із томатною пастою. Очистіть цибулю та болгарський перець. Промийте овочі в проточній воді та відкладіть.
  • Кабачок промийте, очистіть та видаліть середину за допомогою столової ложки. Потім наріжте плоди на маленькі кубики.
  • Промиті половинки томатів покладіть у чашу блендера і збийте до пюре, яке потім перелийте в каструлю.
  • Помістіть пюре в каструлю, додайте цукор і сіль, олію. Доведіть суміш до кипіння і проваріть близько п’ятнадцяти хвилин з моменту закипання. Якщо не хочете готувати заливку з томатів, то замініть її томатною пастою, розведеною з водою до стану рідкого пюре.
  • Цибулю наріжте на невеликі шматочки. Найкраще беріть дрібну цибульку, яку доведеться лише розрізати навпіл.
  • У кипляче томатне пюре викладіть кабачки та проваріть протягом десяти хвилин з моменту закипання.
  • Потім додайте в ємність цибулю, подрібнений часник та болгарський перець. Знову дочекайтеся закипання суміші та варіть протягом п’ятнадцяти хвилин.
  • Додайте в овочеву суміш оцет і проваріть ще 15 хвилин. За цей час підготуйте банки та простерилізуйте їх.
  • Готовий салат швидко розлийте банками і відразу ж закрийте його кришками.

Після того, як банки повністю охолонуть, заберіть заготовку на зберігання в темне місце з помірною температурою.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь