Салат із куркою «пухнастий кролик»

Пропонуємо вам приготувати дуже смачний і красивий салат у вигляді пухнастого кролика на новорічний стіл. Він також буде актуальним на дитяче свято або великодній стіл.

Кроки
60 хвДрук
  • Курячі ніжки відварюємо до готовності в підсоленій воді, знімаємо шкірку. Розбираємо м’ясо руками і нарізаємо ножем на середні шматочки. Овочі відварюємо до готовності. Охолоджуємо і очищаємо.
  • На плоскому блюді формуємо салат у вигляді голови зайчика. Перший шар з натертої картоплі.
  • Поливаємо майонезом. Наступний шар з відвареної курки.
  • Знову поливаємо майонезом.
  • Третім шаром йдуть обсмажені гриби з цибулею.
  • Цей шар змащуємо сметаною.
  • Наступний шар морквяний. Моркву натерти на крупній тертці.
  • Знову змащуємо майонезом. Три відварених яйця натираємо на дрібній тертці. З четвертого яйця залишаємо яєчний білок, який теж натираємо окремо для прикраси, а жовток натираємо і відправляємо до решти яєць. Після йде яєчний шар.
  • Змащуємо добре майонезом. Посипаємо зверху тертим пармезаном.
  • Вушка формуємо за допомогою майонезу і яєчних білків. Прикрашаємо за допомогою маслин, зеленої цибулі і помідорами. Бантик зроблений із зеленого базиліка.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь