Салат «Тигр» з ковбасою

Салат «Тигр» з ковбасою

Цей салат у вигляді тигра простий в приготуванні, але дуже смачний, ситний і яскравий. Таким блюдом на новий 2022 рік можна здивувати як дорослих, так і самих маленьких гостей, яким блюдо особливо сподобається.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 30 хвДрук
  • Насамперед відварюємо всі овочі і яйця, охолоджуємо і чистимо. Картоплю натираємо на дрібній тертці.
  • Ковбасу ріжемо невеликими кубиками.
  • Невеликими кубиками нарізаємо огірок і при необхідності віджимаємо від соку.
  • Дрібними кубиками шаткуємо цибулю, заливаємо її окропом на 10 хвилин, щоб прибрати зайву гіркоту, а потім відкидаємо на сито. На блюдо для подачі салату викладаємо картоплю, надаємо форму голови тигра. Картоплю солимо, перчимо і рясно змащуємо майонезом.
  • Наступний шар робимо з нарізаної ковбаси і також промазуємо соусом.
  • Потім шар зі маринованих огірків, які трохи присолюємо і покриваємо майонезом.
  • На огірки викладаємо цибулю, потім яйця, змащуємо майонезом.
  • Салат «Тигр» з ковбасою
    Тепер салат повністю покриваємо тертою морквою, соусом більше не змащуємо, а переходимо до оформлення страви. З білка робимо тигреняті очі і щічки, з ковбаси – ротик, а з огірка – зіниці.
  • З білої частини цибулі-порею робимо вусики, а з маслин – чорні смужки і вії.

Якщо при намазуванні соусу до ложки прилипають овочі, краще наносити його за допомогою кулінарного або звичайного пакетика, зробивши в куточку маленький проріз.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь