Салат «Тюльпани»

Салат Тюльпани

Для того щоб приготувати щось оригінальне до свята, не обов’язково купувати дорогі продукти і витрачати багато часу. Досить просто підключити фантазію. Якщо ж вам не вистачає ідей, але дуже хочеться порадувати близьких, тоді пропонуємо скористатися рецептом легкої весняної закуски «Тюльпани».

До речі, вона не тільки красива на вигляд, але і корисна для здоров’я. Помідори містять потужний антиоксидант-лікопін, який є відмінним засобом профілактики серцево-судинних і онкологічних захворювань. Часник запобігає і лікує різні простудні захворювання і зміцнює імунітет. Волоські горіхи сприяють поліпшенню пам’яті, а яйця — прекрасне і доступне джерело високоякісного білка, який необхідний організму.

Для приготування салату «Тюльпани» найкраще використовувати домашній майонез. Якщо у вас не багато часу для готування, тоді замініть його 125 г нежирного сиру, змішаного з 3 столовими ложками сметани.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
1 год 5 хвВідеорецептДрук
  • Зробіть на помідорі-вершку хрестоподібний надріз, чайною ложкою акуратно дістаньте практично всю м’якоть.
  • Приготуйте начинку: натріть на дрібній тертці сир і два зварених круто яйця. Додайте подрібнений часник і волоські горіхи. Заправте начинку майонезом.
  • Нафаршируйте начинкою помідори.
  • Зробіть невеликим ножем дірочку в кожному помідорі з того боку, яка не надрізана. У неї вставте перо цибулі. Можна просто викласти фаршировані помідори на пір’я цибулі і кружечки огірка. Блюдо буде виглядати так само красиво!

При бажанні можна додати в помідори іншу начинку і прикрасити так, як душа бажає. Головне, щоб в результаті блюдо було схоже на букет розкішних тюльпанів!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь