Салат з кабачків з рисом на зиму без перцю

Як правило, салати з рисом на зиму всі варяться з додаванням болгарського перцю, що не дивно, адже виходить гарно смачно. Але ми пропонуємо зварити на основі рису овочевий салат із кабачків, цибулі та моркви. Виходить просто і зі смаком, тим більше, що це не вимагає додаткової покупки перцю.

Інгредієнти
Порції: +2
На порцію
Калорії: 60 ккал
Білки: 0.9 г
Жири: 2.4 г
Вуглеводи: 8.5 г
Кроки
24 год 0 хвДрук
  • Готувати салат з кабачків, рису на зиму без перцю легко! Рис промити, залити 5 склянками води та варити до напівготовності. Потім викласти в друшляк, промити водою.
  • Кабачки помити, зняти шкірку і нарізати кубиками. Цибулю нарізати кубиками, часник посікти ножем, моркву потерти на великій тертці.
  • Обсмажити в сковороді на рослинній олії моркву із цибулею протягом 5 хв.
  • Додати кабачки, томатну пасту, сіль, цукровий пісок та мелений перець. Перемішати, накрити кришкою сковороду і тушкувати 30 хв. За 5 хв. до закінчення приготування покласти в салат рис та рубаний часник.
  • Розкласти гарячий салат по простерилізованих банках, закатати кришками прокип’яченими і перевернути вгору дном. Укрити закочення ковдрою і дати охолонути протягом 18 годин. Забрати на зберігання до вживання.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь