Неймовірно ситний, смачний і простий у виконанні салат – з куркою, грибами і консервованою кукурудзою. Подавати таке частування можна до святкового столу, в якості холодної закуски.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряче філе 300 гр.
- Печериці свіжі 300 гр.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Куряче яйце 2 шт.
- Кукурудза консервована 1 банка
- Сіль за смаком
- Майонез столовий молочний за смаком
- Рослинна олія для смаження
Кроки
- Підготуємо всі необхідні інгредієнти. Овочі очищаємо, промиваємо під водою. Гриби і курку також промиваємо під водою.
- Куряче філе варимо в посоленій воді до повної готовності. На це піде, приблизно, 20 хвилин.
- Охолоджуємо готове м’ясо і обробляємо його на дрібні шматочки.
- Очищену цибулину також подрібнюємо ножем.
- Морквину натираємо на крупній тертці.
- Дрібно обробляємо печериці.
- У рослинній олії спочатку обсмажуємо шматочки цибулі.
- Через 1-2 хвилини приєднуємо до овочу моркву.
- Слідом викладаємо гриби. Смажимо інгредієнти до готовності, після чого повністю охолоджуємо.
- Відварюємо яйця, охолоджуємо їх, очищаємо від шкаралупи і натираємо на тертці.
- У глибокій мисці з’єднуємо всі підготовлені продукти. Доповнюємо їх консервованою кукурудзою і перемішуємо.
- Заправляємо частування майонезом і знову перемішуємо.
Апетитний салат з курки, грибів і кукурудзи готовий. Викласти його на порційні тарілки можна за допомогою сервірувального кільця.