Салат з курячою грудкою, печерицями та кукурудзою

Неймовірно ситний, смачний і простий у виконанні салат – з куркою, грибами і консервованою кукурудзою. Подавати таке частування можна до святкового столу, в якості холодної закуски.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
50 хвДрук
  • Підготуємо всі необхідні інгредієнти. Овочі очищаємо, промиваємо під водою. Гриби і курку також промиваємо під водою.
  • Куряче філе варимо в посоленій воді до повної готовності. На це піде, приблизно, 20 хвилин.
  • Охолоджуємо готове м’ясо і обробляємо його на дрібні шматочки.
  • Очищену цибулину також подрібнюємо ножем.
  • Морквину натираємо на крупній тертці.
  • Дрібно обробляємо печериці.
  • У рослинній олії спочатку обсмажуємо шматочки цибулі.
  • Через 1-2 хвилини приєднуємо до овочу моркву.
  • Слідом викладаємо гриби. Смажимо інгредієнти до готовності, після чого повністю охолоджуємо.
  • Відварюємо яйця, охолоджуємо їх, очищаємо від шкаралупи і натираємо на тертці.
  • У глибокій мисці з’єднуємо всі підготовлені продукти. Доповнюємо їх консервованою кукурудзою і перемішуємо.
  • Заправляємо частування майонезом і знову перемішуємо.

Апетитний салат з курки, грибів і кукурудзи готовий. Викласти його на порційні тарілки можна за допомогою сервірувального кільця.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь