Салат з курячим філе, печерицями, цибулею і морквою

Салат з курячим філе, печерицями, цибулею і морквою

Смачний салат для вашого столу можна швидко приготувати з самих звичайних інгредієнтів. Спробуйте домашній рецепт закуски з грибів, курки, моркви і цибулі. Порадуйте себе і рідних!

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
40 хвДрук
  • Філейну частину курки промиваємо, відварюємо до повної готовності, повністю охолоджуємо і нарізаємо дрібними шматочками.
  • Печериці гарненько промиваємо, ріжемо на невеликі шматочки і обсмажуємо до рум’янцю на сковороді з олією.
  • Після грибів смажимо тут до м’якого стану очищений і подрібнену ріпчасту цибулю і очищену, промиту, натерту на крупній тертці моркву.
  • Відварюємо яйця, охолоджуємо їх, очищаємо і нарізаємо дрібним кубиком.
  • Свіжу зелень промиваємо під водою, обсушуємо її і подрібнюємо.
  • З’єднуємо всі інгредієнти в загальній мисці, солимо їх, поливаємо майонезом і ретельно розмішуємо.

Готовий салат охолоджуємо і подаємо до столу. Пробуйте!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь