Салат з помідорів та рису на зиму

Влітку обов’язково потрібно заготовити ароматні, корисні закочення на зиму. Дуже апетитним і незвичайним виходить салат із рису та помідорів. Готувати його досить швидко, а смак у нього просто чудовий!

Як приготувати салат з помідорів та рису на зиму

Інгредієнти
Порції: +2
На порцію
Калорії: 70 ккал
Білки: 1.4 г
Жири: 0.2 г
Вуглеводи: 16.1 г
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо її кубиками. Моркву чистимо і натираємо на тертці або нарізаємо кубиками.
  • Помідори промиваємо водою, ріжемо на кілька часточок і подрібнюємо блендером.
  • У каструлю наливаємо олію, кладемо овочі, заливаємо томатне пюре, додаємо цукор, сіль, спеції та склянку рису. Ставимо на плиту і доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і тушкуємо 60 хв.
  • За 5 хв. до готовності додаємо оцет і розкладаємо у стерилізовані банки. Закочуємо і укутуємо пледом до остигання.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь