Салат з яловичим язиком та руколою

Закуска з яловичого язика із зеленню та помідорами чері у сметано-імбирному дієтичному соусі – ситна, смачна і при цьому корисна. Цю ошатну страву можна приготувати навіть на вечерю і не боятися погладшати, адже інгредієнти салату не завдадуть шкоди фігурі, і навіть зроблять вас стрункішою. Час потрібний тільки на варіння язика, решта готування швидка.

Рецепт салату з язиком та руколою гранично простий

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
3 год 50 хвДрук
  • Язик промийте і покладіть у воду разом з очищеною цибулею, часником та морквою, лаврушкою, сіллю та перцем. Відваріть до готовності (це займе приблизно 3-3,5 години) і одразу перекладіть у крижану воду, щоб було легко очистити його. Зніміть з нього шкіру.
  • Наріжте язик кубиком.
  • На тарілку сервіровки покладіть вимиту і трохи обсушену руколу.
  • Відваріть яйця та очистіть від шкаралупи. Яйця наріжте невеликими шматочками різної форми, так вони будуть гарніше виглядати у блюді. Викладіть язик та яйця на зелень.
  • Для салатної заправки з’єднайте сметану, соус та натертий імбир і збийте у блендері. Покришіть у соус кріп і розмішайте ложкою.
  • Акуратним струмком полийте салат соусом.
  • Помідори промийте, розділіть ножем на половинки і гарно розкладіть на тарілці. У середині розмістіть ще пару листків руколи.
  • Посипте салат дрібно натертим пармезаном і викладіть у центрі квітку з четвертин черрі.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь