Салат зі стеблом селери і куркою

У салатниці змішується нарізане варене куряче філе, селера, болгарський перець, помідори, замочену в окропі ріпчасту цибулю і яблуко. Далі туди додається сіль, все заправляється майонезом, перемішується і подається до столу. Виходить дуже смачний і незвичайний салат.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
60 хвДрук
  • Куряче філе добре промиваємо під проточною водою, перекладаємо в каструлю, заливаємо холодною водою і відправляємо на вогонь. Доводимо все до кипіння і варимо протягом 20 хвилин. Потім дістаємо курку з бульйону, даємо їй охолонути, після чого дрібно нарізаємо.
  • Ріпчасту цибулю очищаємо, дрібно нарізаємо і перекладаємо в окрему ємність. Заливаємо її окропом і даємо постояти так протягом 10 хвилин, після чого зливаємо всю рідину. Потім промиваємо цибулю в холодній воді. Таким чином, вона не буде гірчити.
  • Селеру добре промиваємо, обсушуємо на паперовому рушнику і нарізаємо кубиком.
  • Болгарський перець також промиваємо, після чого видаляємо у нього плодоніжки з насінням і нарізаємо кубиками. Помідори нарізаємо таким же чином.
  • Яблука очищаємо від шкірки, вирізаємо серцевину і нарізаємо невеликими кубиками. При бажанні, можна скропити їх лимонним соком, щоб вони не потемніли.
  • Тепер беремо салатницю, відправляємо туди куряче філе, селеру, болгарський перець, помідори, цибулю і яблука. Все перемішуємо, після чого додаємо трохи солі і заправляємо салат майонезом.

Готову страву подаємо до столу в якості закуски або доповнення до основної страви. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь