Ну, як же справляти свято, та й без оселедця, ну ніяк. Ми його зазвичай виставляємо на стіл шматочками з ріпчастою цибулькою і олією. Або ж ховаємо в салатики, що і пропоную зробити зараз.
Інгредієнти
Порції: –+
- Оселедець солоний 350 гр.
- Куряче яйце 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Картопля 1 шт.
- Волоський горіх 50 гр.
- Морква 1 шт.
- Майонез столовий молочний 200 гр.
- Гірчиця 2 ч. л.
- Зелень
Кроки
- Всі овочі за списком (картоплю і моркву) відваріть, і очистіть. Курячі яйця відваріть до стану крутих, дайте їм охолонути і очистіть від шкаралупи. Тепер приступайте за справу.
- Візьміть кулінарне кільце і покладіть всі продукти в такому порядку: оселедець дрібно порубана на шматочки (кісточки вийміть); ріпчасту цибулю кубиками; курячі яйця терті на крупній тертці; терту картоплю і моркву;
- Пам’ятайте, що необхідно кожен шар просочити соусом, змішайте майонез і гірчицю. Якщо не любите гірчицю, то не вносьте її.
- Верх посипте тертими волоськими горішками і прикрасьте трояндочками з вареної моркви, просто пройдіться овочерізкою по моркві. І кожну смужку скрутіть по спіралі, капніть майонез в серединку. Покладіть квіточки на лист зеленого салату.
Вдалих відкриттів!