Швидкі мариновані кабачки з оцтом

Швидкі мариновані кабачки з оцтом

Небанальна закуска з кабачків готується дуже швидко і просто, доведеться почекати тільки пару годин, поки овоч промаринується медом, сіллю і різними травами. Таке блюдо прекрасно поєднується з будь-якими гарнірами і м’ясом.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
5 год 20 хвДрук
  • Готуємо всі необхідні продукти: овочі і трави ретельно промиваємо і даємо час обсохнути.
  • Чисті кабачки нарізаємо тонкими слайсами за допомогою овочечистки, засипаємо сіллю і залишаємо в сторонці на півгодини.
  • Кріп і базилік максимально дрібно ріжемо.
  • У невеликій піалі з’єднуємо пропущений через прес часник, оливкову олію, оцет і, розтоплений в мікрохвильовій печі, мед.
  • До медової суміші додаємо подрібнену зелень і гарненько перемішуємо.
  • Просолені кабачкові слайси акуратно віджимаємо від надлишків соку і відправляємо в ароматну заправку – розмішуємо. Закуску прибираємо в прохолодне місце на 5-8 годин (рекомендується кілька разів перемішати в процесі маринування).

Пікантна солодкувата закуска готова. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь