Смачна кабачкова ікра з майонезом і томатною пастою без оцту

Ікру з кабачків можна заготовити на зиму без оцту. Ніжне частування передбачає додавання майонезу і томатної пасти. Подавайте до столу з чорним хлібом, крупами або м’ясними стравами.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
4 год 40 хвДрук
  • Підготуємо необхідні продукти.
  • Кабачки промиваємо під водою і очищаємо від шкірки.
  • Ділимо плоди на дві частини і очищаємо від насіння.
  • Продукт що залишився ріжемо на невеликі шматочки.
  • На часточки поділяємо ріпчасту цибулю.
  • Так обробляємо всі овочі.
  • Далі їх пропускаємо через м’ясорубку.
  • Млоїмо продукти близько 10 хвилин, після чого подрібнюємо в блендері.
  • Знову ставимо заготовку на плиту. Готуємо на тихому вогні 45 хвилин.
  • Через деякий час додаємо цукор.
  • Відправляємо потрібну кількість солі.
  • Вливаємо майонез.
  • Також викладаємо і томатну пасту.
  • Занурюємо сюди рослинну олію.
  • Акуратно перемішуємо продукти.
  • Посипаємо масу чорним меленим перцем.
  • Готуємо ще 1 годину.
  • В цей час промиваємо і стерилізуємо банки.
  • Також чинимо і з кришками.
  • Розливаємо гаряче частування по тарі, закриваємо кришками, охолоджуємо і ставимо на зберігання.

Ніжна кабачкова ікра готова!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь