Ви знали, що коронна закуска Алли Пугачової — смажені огірки? Якщо ні, переходьте за посиланням, але пізніше. Тому що і у страви, яка перед вами, всі шанси зірвати 5 зірок визнання. Зустрічайте: апетитні м’ясні котлети, рецепт яких захоче дізнатися сама Примадонна!
Об’єднувати м’ясо і солоні огірки ми вже пробували. Результат вийшов на мільйон. Мало хто знає, але цей фокус можна виконати і з фаршем. Котлети вийдуть суперсочними, а їх смак буде цілісним і гармонійним з натяком на кислинку.
- Свинячий окіст 500 гр.
- Молоко коров’яче 100 мл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Огірок солений 2 – 3 шт.
- Сіль за смаком
- Майоран 1 ч. л.
- Булка 1 шт.
- Куряче яйце 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Панірувальні сухарі 4 ст. л.
- Перець чорний мелений за смаком
- Смалець 3 ст. л.
- Булочку замочіть в молоці на 10 хвилин. Огірки і цибулю наріжте якомога дрібніше. Огірки відкиньте на сито, щоб стекла зайва рідина.
- Додайте до фаршу огірки з цибулею, віджату булочку, подрібнений часник, спеції, яйце і 2 ст.л. панірувальних сухарів. Все ретельно змішайте.
- Сформуйте з маси 8 котлет, обваляйте в 2 ст.л. панірувальних сухарів.
- Обсмажте котлети на розтопленому смальці до золотистого кольору з обох сторін.
Подавайте котлети з картопляним пюре, гречкою, перловою кашею, кнедликами. Можете обійтися без гарніру і покласти на тарілку до котлет карамелізовану моркву, буряковий або капустяний салат. Приємного апетиту і не забудьте розповісти про рецепт друзям!