Соковиті м’ясні котлети з солоними огірками

Ви знали, що коронна закуска Алли Пугачової — смажені огірки? Якщо ні, переходьте за посиланням, але пізніше. Тому що і у страви, яка перед вами, всі шанси зірвати 5 зірок визнання. Зустрічайте: апетитні м’ясні котлети, рецепт яких захоче дізнатися сама Примадонна!

Об’єднувати м’ясо і солоні огірки ми вже пробували. Результат вийшов на мільйон. Мало хто знає, але цей фокус можна виконати і з фаршем. Котлети вийдуть суперсочними, а їх смак буде цілісним і гармонійним з натяком на кислинку.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
30 хвДрук
  • Булочку замочіть в молоці на 10 хвилин. Огірки і цибулю наріжте якомога дрібніше. Огірки відкиньте на сито, щоб стекла зайва рідина.
  • Додайте до фаршу огірки з цибулею, віджату булочку, подрібнений часник, спеції, яйце і 2 ст.л. панірувальних сухарів. Все ретельно змішайте.
  • Сформуйте з маси 8 котлет, обваляйте в 2 ст.л. панірувальних сухарів.
  • Обсмажте котлети на розтопленому смальці до золотистого кольору з обох сторін.

Подавайте котлети з картопляним пюре, гречкою, перловою кашею, кнедликами. Можете обійтися без гарніру і покласти на тарілку до котлет карамелізовану моркву, буряковий або капустяний салат. Приємного апетиту і не забудьте розповісти про рецепт друзям!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь