Соковиті рулетики з баклажанів з помідорами, сиром і часником

рулетики з баклажанів з помідорами, сиром і часником

Баклажани добре поєднуються з томатами: блюдо виходить по-літньому свіжим і ароматним. Насиченість смаку можна регулювати кількістю часнику в майонезно-сирному соусі: якщо хочеться гостріше, слід збільшити обсяг використовуваного часнику.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
60 хвДрук
  • Вимиті баклажани нарізати тонкими поздовжніми смужками. Товщина кожної скибочки не повинна перевищувати 5 мм, інакше їх буде складно скрутити в рулет.
  • У глибокий посуд викладаються шматочки баклажанів і пересипаються сіллю. Слайси овочів потрібно залишити на півгодини, щоб прибрати гіркоту. Після закінчення часу скибочки промочують паперовим рушником.
  • Підготовлені баклажани обсмажують в олії до появи апетитною рум’яної скоринки і викладають на паперову серветку для позбавлення від зайвого жиру.
  • Майонез змішують з подрібненим часником і тертим сиром.
  • Томати нарізають тонкими скибочками.
  • Кожен слайс баклажана намазують майонезно-сирним соусом, викладають скибочку помідора і згортають в рулет. Подають блюдо охолодженим.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь