Солянка з капусти і грибів на зиму

Солянка з капусти і грибів на зиму

Апетитну солянку на зиму можна приготувати з грибів, капусти та інших овочів. Яскраве частування доповнить багато домашніх блюд. Також його можна подавати з гарнірами в якості поживного обіду.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
1 год 50 хвДрук
  • Підготуємо необхідні продукти. Очищаємо і промиваємо їх.
  • Натираємо моркву, подрібнюємо цибулю і смажимо до м’якості в сковороді з олією.
  • Промиваємо і нарізаємо гриби.
  • Смажимо їх разом з овочами.
  • Заготівлю перекладаємо в каструлю з товстим дном. Сюди ж кладемо подрібнену капусту і болгарський перець. Посипаємо продукти сіллю і цукром, поливаємо водою.
  • Вливаємо томатний сік, розмішуємо і томимо близько 40 хвилин. За 15 хвилин до готовності приєднуємо в масу лаврове листя, горошини перцю і оцтову есенцію.
  • Готову солянку розливаємо по стерилізованим банкам, охолоджуємо через рушник і несемо на зберігання.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь