Соковита і хрустка зимова солянка виходить з капусти і огірків. Консервований продукт стане яскравою холодною закускою на вашому столі. Порадуйте ваших близьких або гостей смачним продуктом.
Інгредієнти
Порції: –+
- Капуста білокачанна ½ кг.
- Огірок ½ кг.
- Помідор ½ кг.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Сіль 1.5 ч. л.
- Перець чорний горошок 8 шт.
- Лист лавровий 2 шт.
- Рослинна олія 200 мл.
Кроки
- Промиваємо всі необхідні овочі. Білокачанну капусту дрібно шаткуємо.
- Далі на невеликі шматки обробляємо огірки.
- Дрібно нарізаємо помідори, попередньо видаливши з них плодоніжки.
- Викладаємо овочі у велику каструлю з олією. Сюди ж відправляємо подрібнену цибулю з морквою. Солимо масу, посипаємо спеціями і млоїмо після кипіння 40 хвилин.
- Далі гарячу солянку закриваємо в стерилізовані банки. Ми залишаємо до повного охолодження в рушник і після несемо на зберігання в прохолодне місце.